celebrarea femeii cu flori de 1 si 8 martie

Femeile sunt fiinte uimitoare, puternice si frumoase. Puterea si rezistenta lor ar trebui sa fie celebrate de fiecare data cand este posibil, iar unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este printr-un buchet de flori uimitor, care exprima dragostea si aprecierea pentru tot ceea ce au facut in aceasta lume.

Florile intruchipeaza multe calitati care amintesc de caracteristicile femeilor, cum ar fi delicatetea, gratia, puterea, rezistenta, compasiunea si intelegerea. Ele ne ofera o modalitate de a ne arata dragostea pentru cineva deosebit din viata noastra fara a fi nevoie sa spunem absolut nimic, motiv pentru care sunt cadouri perfecte pentru doamnele si domnisoarele din viata noastra. 

Femeile sunt in general mandre de aspectul lor, motiv pentru care aranjamentele florale pot fi o modalitate excelenta de a face pe o ea sa stie ca o apreciati si de a-i spori increderea in sine.

Florile pot scoate in evidenta feminitatea si personalitatea unei femei. Ele celebreaza, de asemenea, ciclul vietii, de la nastere si pana la moarte, sunt precum femeile, puternice, dar in acealasi timp extrem de delicate.

Trandafirii sunt unele dintre cele mai populare flori folosite in buchete datorita frumusetii dar si datorita etichetei  romantice ce li s-a pus de-a lungul secolelor. Interesant este ca mai toti trandafirii au spini, ce reflecta ideea ca dragostea nu este lipsita de durere, de aceea sunt o reprezentare excelenta a iubirii adevarate.

Orhideele sunt un alt tip de flori des intalnite in buchete, reprezentand gratia si rafinamentul,  perfecte pentru femeile care apreciaza eleganta discreta.

Floarea soarelui este o alta alegere foarte apreciata, nuantele sale de galben natural reprezinta bucuria si fericirea, ideala atunci cand vrei sa aduci un strop de soare in viata cuiva.

 

Psihologia culorilor: Semnificatia culorilor in buchetele

Culoarea poate fi folosita pentru a comunica diferite emotii si sentimente prin intermediul aranjamentelor florale. In general, rosul este adesea asociat cu dragostea si pasiunea, galbenul reprezinta bucuria si fericirea, in timp ce albul simbolizeaza puritatea si inocenta. In functie de ocazie sau de mesajul pe care dorim sa il transmitem, putem alege combinatia de culori care ne va ajuta sa ne exprimam sentimentele intr-un mod elocvent.

Este important sa luam in considerare personalitatea femeii careia ii oferim florile, acest lucru ne va ajuta sa facem alegerea ce va fi apreciata cu adevarat. Luand nota de culorile ei preferate si de tipurile de flori, ne poate oferi cateva idei grozave despre ce tip de aranjament i-ar placea cel mai mult! Trebuie sa luam in considerare si posibilitatea de a personaliza buchetul adaugand floarea ei preferata sau incluzand un mic cadou, cum ar fi o felicitare in care ii putem impartasi gandurile sau o cutie de bomboane, aceste mici detalii pot transforma un buchet obisnuit in ceva cu adevarat special. 

Florile nu sunt doar placute la vedere, ci au si un parfum incredibil de placut. Acesta este motivul pentru care atat de multe femei se bucura sa primeasca buchete, parfumul diferitelor flori poate genera emotii puternice in noi, cum ar fi fericirea, nostalgia sau chiar tristete. Atunci cand ne dorim sa alegem niste flori pentru a fi daruite trebuie sa ne asiguram ca luam in considerare parfumul lor, de multe ori este un factor determinant.

 

Buchet hortensie piersica tuberoze lisianthus roze

Buchet hortensie piersica tuberoze lisianthus roze

Hortensiile glorioase intr-o nuanta moale de piersica, ce radiaza inocenta, ofera un fundament pentru celelalte flori. Tuberoza si lisianthus roz se amesteca intre ele oferind o aroma suava ce persista in aerul atat de dulce. Hypericum isi adauga vivacitatea, printre frunze vibrante de eucalipt racoritor.

Combinatia dintre marime si forma creeaza un contrast incantator, care se reflecta in culorile sale. Tulpinile delicate se impletesc una in jurul celeilalte intr-o armonie perfecta, in timp ce se unesc cu nuantele sale vesele de piersica, roz si alb.

Acest buchet deosebit este perfect pentru orice ocazie, reunind prospetimea primaverii cu pasiunea pura a floristilor nostri. Timpul petrecut admirandu-i eleganta pura merita intotdeauna; veti fi captivat de stilul sau vesel!

 

Crizanteme si trandafiri mov pentru zile de nastere

Buchet mov pentru zile de nastere

Un buchet plin de magie mov, cadoul perfect pentru zile de nastere sau aniversari. Sapte trandafiri violet intens stau in picioare, cu petale delicate si catifelate. Cinci siruri de crizanteme ce adauga o nota delicata. Cernute printre ele sunt waxflowers, florile lor albe oferind  luminozitate. Pentru a completa acest buchet parfumat, eucaliptul adauga un parfum exotic si racoros.

Fiecare floare reprezinta un actor dintr-un spectacol de culoare si textura ce atrage atentie inca de la prima privire. Nuantele violet intens ale trandafirilor se imbina perfect cu nuantele pastelate ale crizantemelor si florilor de ceara.

 

Lalele albe si Orhidee imperiala intr-un buchet exotic

Lalele albe si Orhidee imperiala buchet exotic primavara

Acest buchet de flori deosebit de 11 cupe de orhidee imperiale roz, 10 lalele albe si fire luxuriante de aspidistra si aralia este o adevarata sarbatoare pentru simturi noastre. Petalele roz pal al orhideelor sunt atat de delicate incat aproape ca par sa pluteasca in aer, in timp ce lalelele albe respira prospetimea primavarii. Firele stralucitoare de aralia adauga textura si profunzime impreuna cu cele de aspidistra.

Culorile vesele se imbina armonios, creand un aspect aerisit si plin de viata. Parfumul subtil, dar seducator al orhideelor se intalneste cu cel al lalelelor, oferind un parfum de neuitat. Diecare floare reprezinta insusi o piesa in aceasta creatie florala ce imbina bogatia si eleganta orhideelor si lalelelor.

 

Flori de primavara si bujori in buchet DeLux

Flori de primavara si bujori februarie martie

Acest buchet vibrant de frezii multicolore, lalele si  bujori este modul perfect de a face orice ocazie speciala. Nuantele bogate si stralucitoare de roz si galben umple incaperea cu parfumurile lor vesele, in tot acest timp se creeaza o explozie vizuala splendida. Freziile delicate adauga o nota de sensibilitatea si un parfum dulce, in timp ce lalelele adauga acel strop de veselie ce produce zambete pe fata tuturor. Firele de bujori ofera un strop de culoare si textura care completeaza acest aranjament incantator. In completarea acestui tablou vizual vin in ajutor frunze decorative pentru a crea un buchet rafinat care va aduce o energie o pozitiva sarbatoritei.

Culorile pastelate si formele unice fac ca acest buchet sa fie atragator pentru toate varstele. Florile delicate de diferite marimi se imbina intre ele pentru un tablou captivant, perfect pentru zile de nastere, onomastice sau zile cu o insemnatate speciala, reprezentant un cadou apreciat si cu gust.

 

Frezii multicolore in buchet simplu

Compus din 25 de fire multicolore de frezie, acest buchet este un spectacol de admirat in adevaratul sens al cuvantului, prin prisma nuantele intense de galben, portocaliu, roz, violet si alb.

Parfumul floral dulce produs de micile frezii ofera arome persistente si suave  de miere, vanilie si trandafir.  

Petalele delicate ale freziei suve in forma unor mici clopote ce se deschid catre cer, tulpinile sunt inconjurate de frunze decorative ce servesc drept accente pentru acest buchet incantator.

Acest aranjament minunat este perfect pentru a fi oferit cu ocazia zilelor de nastere, aniversarilor, 1 si 8 Martie.  Natura sa vesela il face potrivit pentru toate categoriile de varsta, de la tinere domnisoare la doamne iubitoare de buchete de flori de primavara. Parfumul sau dulce si sortimentul perfect de culori vor oferi, un efect psihologic care poate stimula starea de spirit si poate aduce un sentiment de fericire si multumire.

 

La floraria Amazon, echipa noastra da viata zilnic unor buchete si aranjamente florale uimitoare, special concepute pentru a impresiona chiar si cele mai extravagante femei. De la trandafiri luxurianti,  orhidee ce radiaza culori intense, la lalele proaspete in roz si rosu aprins, selectia noastra de flori de sezon emana eleganta si gratie.

Intelegem legatura puternica dintre femei si flori in timpul primaverii. De aceea, ne asiguram ca fiecare buchet sau aranjament floral creat de designerii nostri florari este unic si reflecta gusturile si preferintele fiintei dragi. Fie ca doriti ceva simplu sau extravagant, va garantam ca fiecare dintre creatiile noastre va fi realizata cu dragoste pentru a celebra frumusetea femeilor din viata noastra.

Prietenii, familia, colegii sau persoanele dragi nu merita nimic altceva decat ce e mai bun iar selectia noastra de aranjamente florale deosebite ii va face cu siguranta sa se simta extraordinari! Asadar, va invitam cu orice ocazie sa ne vizitati floraria pentru a vedea cu proprii ochi capodopere florale izvorate din insusi dragostea noastra pentru flori.

Va oferim livrare gratuita in Bucuresti, iar in Ilfov si in marile orase din Romania, va oferim livrare rapida in interval de 2-4 ore din momentul plasarii comenzii online sau in data si intervalul de timp ales.